Full Service

branding en communicatie

Wij maken de unieke boodschap aan jouw markt en mensen aansprekend en resultaatgericht.

Groei met communicatie


Laat je Zien

Goede communicatie is een essentieel onderdeel van de groeistrategie. Accelerator Media helpt jou met focus en high-level kennis en skills om te laten zien wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet.

Bij alles wat we doen, van creatief proces tot uiteindelijke productie, werken we aan integrale oplossingen. Accelerator combineert de kracht van onderzoek, ontwerp en techniek om de communicatie binnen jouw organisatie aan te pakken, samen kansen te grijpen en een frisse wind te laten waaien.

Wat Accelerator Media doet


Strategie

We doen onderzoek naar de werkelijke behoeften van jouw klanten, leveren strategisch advies en houden marketingsessies gericht op innovatie en doorontwikkeling. 

Branding

In elke interactie ervaren jouw klanten en medewerkers de kracht van jouw merk. Accelerator levert merkstrategie, van positionering tot visuele identiteit.

Ontwerp

Onze experts brengen creativiteit en doelgerichtheid samen. Met die kracht én de input vanuit jouw team komen we dichter bij jouw klant te staan. 

Media

Onze focus ligt op echte resultaten, niet op potentieel bereik. Afgestemd op jouw doelgroepen kiezen we voor de optimale inzet van media en kanalen. 

Techniek

Ons ontwerpteam werkt integraal samen met onze technische specialisten. Zo weten we zeker dat alles wat wordt bedacht ook uitgevoerd kan worden! 

Productie

Wij maken met onze zorgvuldig geselecteerde partners grafische producties van hoge kwaliteit volgens duurzame productiemethoden. 

De aanpak van Accelerator Media


Discover

Diepgaande inzichten in jouw klanten en markt vormen de basis voor strategie en realistische doelen.

Design

Duurzame oplossingen werken we samen met jou uit in aansprekende ontwerpen en inspirerende presentaties.

Deliver

Design en techniek samenbrengen in concrete marketing en communicatie producten, waarbij we werken binnen jouw tijdspad en jouw budget.

Do it

Beter, sneller, slimmer door continu te verbeteren. Met onze expertises en brede selectie aan media capaciteiten schalen we met jou mee.

Ons leading team bij Accelerator Media


Jonathan

Jonathan Strietman

CEO & Founder
Marketingstrateeg
085-2007846
Timo

Timo den Hoed

Media Director
Grafische producties
085-2007846
Sacha

Sacha van der Woude

Creative Director
Branding | Grafische vormgeving
085-2007846
Johan

Johan van der Woude

Creative Designer
Web | Grafische vormgeving
085-2007846

Met wie werkt Accelerator Media


Wij zijn een partner voor grote, internationale merken in diverse markten, maar zeker ook voor klanten die minder bekend maar net zo ambitieus en uitdagend zijn.

Als snelgroeiend bedrijf wat altijd in beweging is, vinden wij het erg fijn om samen te werken met partners die met ons meedenken, snel kunnen schakelen maar bovenal betrouwbaar zijn.

Directeur marketing | Groothandel Bouw

Ze denken in alles met ons mee, bieden slimme alternatieven aan, maken het bijna onmogelijke mogelijk en zijn enorm flexibel en klantgericht.

Algemeen directeur | Productiebedrijf Maritiem

Eén van onze strategische doelstellingen was het vergroten van ons marktaandeel door de inzet van een specifiek product. Accelerator is hierin geslaagd door het juiste verhaal te vertellen met een ontwerp en boodschap die aanspreekt.

Algemeen directeur | Productiebedrijf Chemie

Ze leveren uitstekende kwaliteit en service, ze denken met de vormgeving proactief mee waardoor het product zo goed mogelijk op het doel aansluit. De communicatie is prettig en persoonlijk.

Manager communicatie | Gemeente

Accelerator helpt bedrijven en organisaties om beter, sneller en slimmer te groeien.

085-2007846

info@accelerator.nl