Ideeën omzetten

naar uitvoering

Wij initiëren slimme, strategische oplossingen binnen elk van de zeven bedrijfskritieke focusgebieden.

Groei met vertrouwen


De zeven focusgebieden

Beter Groeien

In een bedrijf hangt alles met elkaar samen. Accelerator bekijkt de organisatie als geheel en stelt samen met jou de prioriteiten op de zeven focusgebieden vast. Hierdoor kunnen we doelmatig te werk gaan.

Sneller groeien

Onze consultants hebben een bewezen track-record en helpen je op basis van kennis én praktijkervaring om groei te versnellen en duidelijke meetbare waarde te creëren.

Slimmer groeien

We initiëren samen strategische oplossingen die je helpen om beter in contact te komen met klanten, om te gaan met veranderingen en duurzame groei te stimuleren.

Wat Accelerator Consultancy doet


Met ons team van experts en uitgebreide netwerk van partnerschappen en oplossingen helpen we je om snel van idee naar uitvoering te gaan.

Business roadmap

Anticipeer op de weg die voor je ligt. In een strategische sessie maken we aan de hand van vijf cruciale vragen een visuele roadmap voor jouw organisatie.

Strategische innovatie

Met praktische workshops boordevol inzichten stimuleert Accelerator innovatief denken binnen je management-, marketing-, product- en klantteams.

Strategische marketing

Onze marketingstrategen werken met ambitieuze bedrijven aan hun ultieme marktpositie en branding en vertalen deze naar een praktisch stap-voor-stap marketingplan.

Sales systemen

Accelerator ontwerpt, implementeert en geeft trainingen op maat om in jouw salesprocessen resultaten te boosten.

Mensen en cultuur

De cultuur van je bedrijf is altijd bepalend voor het succes. Met gecertificeerde partners in teamontwikkeling werken wij aan high-performing teams waar collega’s er samen voor gaan.

Processen en uitvoering

Onze datagedreven verbeterspecialisten helpen bedrijven met procesoptimalisatie en het ontwerp van de benodigde structuur en werkwijzen om in de volgende groeifase te komen.

Financiële en juridische analyses

Accelerator geeft met haar partners inzicht en advies in financiële en juridische bedrijfsrisico’s en helpt leidinggevenden om deze te beoordelen.

Fusies en overnames

Accelerator ondersteunt en begeleidt bij fusies en overnames op strategisch-organisatorische facetten en onderhandelingen.

Leiderschapscoaching

Als bedrijf of organisatie wil je continu werken aan jouw leiderschap in de markt, het leiderschap van jouw teams en die van individuen. Accelerator coacht hierbij.

Ons leading team bij Accelerator Consultancy


Barselina

Barselina Strietman

Managing Director
Business Consultant | Bedrijfsoptimalisatie
085-2007846
Cees

Cees Dingemans

Consultant
Opleiding & training | Coaching
085-2007846
Huib

Huib Willers

Consultant
Opleiding & training | Coaching
085-2007846
Erick

Erick van Klinken

Consultancy
Fusies en overnames | Coaching
085-2007846
Jonathan

Jonathan Strietman

CEO & Founder
Bedrijfsstrateeg
085-2007846

De aanpak van Accelerator Consultancy


Integrale oplossingen

Wij hanteren een holistische aanpak waarbij we kijken naar alle focusgebieden en integraal werken aan oplossingen.

Eén aanspreekpunt

Hoe klein of groot de vraag ook is, jij hebt altijd te maken met één duidelijk en persoonlijk aanspreekpunt.

Hands on

Wij en al onze opdrachtgevers houden van concrete resultaten. Daarom bij ons geen papierwinkel, maar de schouders eronder!

Branche professional

Aan het oplossen van jouw vraag werken experts met specialismen, jarenlange ervaring en diepgaande kennis van jouw branche.

Breed netwerk

Ons diverse en groeiende team van experts en partners brengen steeds weer nieuwe waardevolle ideeën, mensen en technologieën om in te zetten voor jouw bedrijf.

Hogere ROI

De resultaten liegen er niet om: met onze aanpak realiseren we meer tijd, meer geld en meer plezier in bedrijven en organisaties door heel Nederland.

Met wie werkt Accelerator


Wij zijn een partner voor grote, internationale merken in tal van markten, maar zeker ook voor klanten die minder bekend maar net zo ambitieus en uitdagend zijn.

Accelerator is sinds 2018 de strategische partner voor ons bedrijf. Wij zitten aan de forefront van belangrijke innovatieve ontwikkelingen in onze markt en weten met de focus en doelgerichtheid van Accelerator een stevige positie in te nemen.

Reinout Hoevenaar, algemeen directeur | Chemie

Accelerator heeft mij geholpen om focus en structuur aan te brengen binnen mijn bedrijven. Dit gaf mij tijd en rust, terwijl mijn drie bedrijven nu groeien in omzet en rendement.

Simon Weerstand, serie ondernemer | Installatie

Door het werken met Accelerator ervaar ik dat ik de verbinding met mijn mensen weer terugkrijg. Dat heeft een enorm positief effect op de sfeer, motivatie en inzet van iedereen. We bouwen weer gezamenlijk ergens aan.

Maurits Vervat, algemeen directeur | Techniek
 

Accelerator helpt bedrijven en organisaties om beter, sneller en slimmer te groeien.

085-2007846

info@accelerator.nl